BİNGÖL / KARLIOVA - Yiğitler Ortaokulu

Kas

8. sınıf öğrencilerimiz için motivasyon ve okul tanıtımı amacıyla Bingöl'e gezi düzenledik. TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi, Karşıyaka Anadolu Lisesi ve Yunus Emre Anadolu Lisesi'ne yaptığımız ziyaretlerde öğrencilerimiz hayalini kurdukları liseleri yakından görme ve tanıma fırsatı buldular. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize, personelimize, ziyarette bulunduğumuz okulların misafirperver çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Nis

Yiğitler İlk ve Ortaokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Nis

Fen Bilimleri öğretmenimiz Meltem ALĞAN ve öğrencilerinin katılımcısı olduğu "THINK, DESIGN, PRODUCE WITH STEAM" isimli E Twinning etkinliğinde Kasım ve Aralık aylarında yapılan etkinlikler sayfamızda paylaşılmıştır. Kasım ayında paraşüt, Aralık ayında ise mancınık yapıldı.

Yiğitler Ortaokulu Öğrencileri Yeni Bir e-Twinning Projesine Başladı

Bingöl'ün Karlıova İlçesinde Yiğitler Ortaokulunda biri yabancı 7 ortaklı proje 29 öğrenci ile başladı.

Kas